Nasıl bir yerde kalmak istersiniz?
  • Konaklama Yeri






Mavi Zeytin Glamping

Harita (enlem, boylam)39.525295, 26.476694
Korkut Bey'in dedeleri nüfus mübadelesi ile Midilli Adası'ndan Adatepe Köyü'ne 1920'lı yıllarda yerleşmişler. Köyde ilk zeytin fabrikasını kuran dedesi olmuş. İstanbul'da doğup büyümesine rağmen her yaz ziyaret ettiği topraklarına 2017 yılında kendi ailesi ile geri dönüş yapmış Korkut Bey. Eşi ile birlikte şirket hayatlarına son vererek çocuklarının doğa ile iç içe büyüyebilecekleri bir hayat kurmuşlar. 

2017 yılında açtıkları Mavi Zeytin'de, hem doğal hem konforlu glamping tarzındaki odalar ile hizmet veriyorlar. Çadır kumaşından yapılan, içerisi otel odası konforunda döşenmiş birimler bunlar. Odaların banyoları içerilerinde bulunuyor. Tavan pervaneleri havalandırma için yeterli oluyor.

Mavi Zeytin konum itibari ile denize o kadar yakın ki, denizle iç içe bir tatilin hakkını veriyor. Oda kahvaltı hizmet veren tesisin dışarıdan da talep gören bir restoranı ve plajı bulunuyor. 

Tesiste yaz sezonu boyunca çeşitli kamplar da düzenleniyor. 2021 yazında ünlü perküsyonist Okay Temiz'in ritim atölyesine ev sahipliği yapmış.

2022 İki kişilik oda kahvaltı fiyatı: 750 TL.
"Mavi Zeytin Glamping" 3940 defa görüntülenmiştir
Nasıl bir yerde kalmak istersiniz?
  • Konaklama Yeri